API

Maak bookingAPP nog beter
Dankzij de geavanceerde bookingAPP API kun je zelf geweldige add-ons bouwen voor je klanten. Verrijk de gebruikerservaring of koppel je eigen boekhoudsysteem, planningssysteem of marketing tool. Iedereen kan deelnemen. Als je kan programmeren en weet hoe je ons product succesvoller kunt inzetten meld je dan aan als partner. Na goedkeuring kun je direct aan de slag.
bookingAPP werkt met een REST Json API. REST staat voor REpresentational State Transfer. REST werkt via http-requests en maakt ieder te beheren onderdeel beschikbaar via een unieke URL. Afhankelijk van het soort http-request (GET, POST, PUT en DELETE) kunnen verschillende acties worden uitgevoerd op bijna elk beheerbaar onderdeel in de applicatie.

Affiliate tracking

Alle affiliate kanalen op een overzicht.
 
Door middel van het affiliate channels dashboard in bookingAPP verkrijg je sales inzicht per affiliate, zoals de omzet en het aantal orders per zelf te kiezen periode en evenement.

Eigen Huisstijl.

bookingAPP kan helemaal aangepast worden in stijl van het event.
De bookingAPP ticket wizard is eenvoudig aan te passen aan uw eigen huisstijl. Zo past hij altijd naadloos in uw bestaande website. Verander de achtergrond kleur of de kleur van de knoppen om een eigen uitstraling te creƫren.
Hulp nodig? Onze grafische ontwerpers helpen u graag om de wizard en uw e-tickets een unieke uitstraling te geven.

bookingAPP Scan applicatie

Scan je tickets met onze applicatie.
BookingAPP tickets zijn eenvoudig en binnen enkele milliseconden te scannen met onze bookingAPP scan app.

Deze app is te downloaden op alle smartphones:

Ticket op naam

Inzicht in al je bezoekers.
Door alle tickets individueel op naam te laten zetten, verhoog je het inzicht in wie er bij je evenement aanwezig zullen zijn en verlaag je de fraudegevoeligheid.
De ticketkoper geeft in het orderproces een naam per ticket.

Aanpasbaar orderformulier

Kies zelf welke gegevens er van de bezoekers gevraagd worden.
Welke gegevens heb jij nodig van je bezoekers? Wil je de geboortedatum weglaten, maar zou je graag het complete adres zien of alleen een stad? Het is allemaal naar wens aan te passen in bookingAPP.
Je kiest dus zelf welke gegevens je vraagt van je bezoekers!

Statistieken

Grafisch inzicht in sales, orders en demografische gegevens van bezoekers.
Heat maps
Via de bookingAPP heat map kun je bekijken waar je bezoekers vandaan komen. Super handig voor het plannen van de locatie van je volgende feest.

Korting codes

Maak eenvoudig kortingscodes en geheime toegangscodes aan.
BookingAPP beschikt over een uitgebreid campaigns dashboard waarin kortingscodes en toegangscodes eenvoudig aangemaakt kunnen worden.

Kortingscodes

Stel zelf kortingscodes in en bepaal hoeveel korting je geeft. Deze korting kan een percentage of bedrag zijn. Daarnaast kun je eenvoudig instellen hoelang de code(s) geldig is/zijn en of ze een of meerdere malen te gebruiken zijn. Ook houd je precies bij of je kortingscodes ingeleverd zijn.
Geheime toegangscodes
Voor VIPS of besloten evenementen kunnen ook geheime codes aangemaakt worden in het campaigns dashboard. De evenementen zijn dan wel zichtbaar, maar pas na het invoeren van een geldige code kan er een ticket gekocht worden.

Geplaceerde ticketverkoop

BookingAPP verzorgt ook ticketverkoop van vaste zitplaatsen.
Voor events met vaste zitplaatsen biedt de placerings feature van bookingAPP uitkomst. bookingAPP helpt uw organisatie met het aanmaken van het vloerplan en vervolgens kunnen uw gasten direct tickets aanschaffen. Best seat available of pick-your-seat; het kan allemaal.