Sport

Wanneer u sportwedstrijden organiseert, dan heeft u natuurlijk ook een goed functionerend ticketsysteem nodig. Met de ticketsoftware bookingAPP kunt u heel gemakkelijk de kaartverkoop voor uw sportwedstrijden beheren. De software is geheel vorm te geven naar de huisstijl van uw organisatie. Bovendien is bookingAPP voor u als organisator 100% gratis!

bookingAPP is een platform dat uitstekend geschikt is voor de ticket verkoop van sportwedstrijden. Of het nu gaat om kleinschalige sportwedstrijden van onafhankelijke sportclubs of om internationale sportwedstrijden met tienduizenden bezoekers, bookingAPP is de perfecte oplossing voor elk evenement. Of u nu een karatewedstrijd voor kinderen, een lokaal basketbal toernooi of een internationale voetbalwedstrijd organiseert, bookingAPP kan geheel naar de huisstijl van uw organisatie of sportwedstrijd worden ingericht.

Dankzij de placerings feature is het ook mogelijk om bookingAPP te gebruiken voor sportwedstrijden met vaste zitplaatsen. Als organisator kunt u gratis van bookingAPP gebruik maken; voor elke verkochte ticket worden namelijk service kosten aan de koper in rekening gebracht. Zo kunnen we bookingAPP financieren. Voor u zijn er dus verder geen (verborgen) kosten! En waar u bij veel andere ticketverkoop systemen soms weken of zelfs maanden op uw geld moet wachten, wordt bij bookingAPP de opbrengst van de kaartverkoop direct naar uw organisatie doorgestuurd. Wel zo prettig!

bookingAPP biedt u tevens standaard integratie met o.a. Google Analytics en Google AdWords. Hierdoor heeft u altijd optimaal inzicht in al uw gegevens en wordt het opzetten en beheren van uw marketing campagnes makkelijker dan ooit tevoren.