Theater

bookingAPP ticketing software voor theaters en schouwburgen

Wanneer u een theatershow organiseert, dan is het wel zo fijn als u de ticketverkoop gewoon in eigen beheer kunt houden. In dat geval biedt bookingAPP uitkomst. Deze gebruiksvriendelijke ticket software is een simpele maar uiterst doeltreffende manier voor het realiseren en beheren van de ticketverkoop van al uw theatershows. Bovendien is bookingAPP voor u als organisator helemaal gratis!

Of het nu gaat om cabaret, musicals, toneel, dans, opera of iets anders, het onafhankelijke platform bookingAPP biedt u de perfecte oplossing voor de ticket verkoop van uw theatervoorstelling.

Dankzij de unieke ingebouwde ticket-designer kunt u voor elke theatershow een professioneel e-ticket met een herkenbare uitstraling creëren. Ook het maken van verschillende soorten tickets (budget, standaard, VIP, enzovoorts) is een fluitje van een cent. De placerings feature maakt bookingAPP ook uitstekend geschikt voor theatershows met vaste zitplaatsen. bookingAPP is tevens voorzien van een gastenlijst module, waarmee u heel eenvoudig speciale e-tickets en gastenlijsten voor aan de deur kunt genereren. En dat is nog maar het topje van de ijsberg, want bookingAPP biedt u nog vele andere handige functionaliteiten. Hierbij kunt u denken aan Cashless Payment Integration, realtime statistieken, nieuwsbrief software en integratie met Google AdWords. De omzet van de verkochte theater tickets wordt direct naar uw organisatie verstuurd. Dit maakt bookingAPP uniek in Nederland, want bij het merendeel van de ticket software systemen moet u vaak weken op uw geld wachten.