Smartphone APP

Scan vanaf je eigen telefoon

De meest gebruikte en toegankelijke entree oplossing is de bookingAPP Scan APP. Razendsnel zowel on- als offline scannen. Geschikt voor kleine tot grote events. Koppel meerdere telefoons doormiddel van een WIFI netwerk aan elkaar om tot met maximaal 32 scanners te werken.

 

bookingAPP FS30

Snel doorstromende toegang.

De draadloze bookingAPP FS30 is de ideale oplossing voor toegangscontrole op kleine en middelgrote evenementen. Deze robuuste en snelle scanner zorgt voor een soepele afhandeling van de bezoekersstroom. De scanner is door middel van een USB-Kabel te koppelen aan een laptop.

bookingAPP FS70

Krachtige draadloze handscanner

De bookingAPP FS70 is de ideale oplossing voor toegangscontrole op middelgrote en grote evenementen. De FS70 beschikt over een razendsnelle quad-core processor en heeft een ingebouwde 2D scanner/barcode lezer met NFC data opslag. De scanner is zeer solide gebouwd en kan daardoor ook in zeer extreme weersomstandigheden uitstekend zijn werk doen. Niet voor niets wordt dezelfde scanner ook in de medische sector gebruikt. Deze scanner beschikt over de laatste technologische snufjes zoals Wi-Fi, GPS, 3G, Bluetooth, een barcode scanner, een RFID scanner en QR code scanner. Middels de QR code scanner is het ook mogelijk om e-tickets van moderne telefoons af te lezen.

bookingAPP FS100

Voor de grotere events

De bookingAPP FS100 is een ideale oplossing voor toegangscontrole op grote evenementen.
Bezoekers kunnen door middel van een gepersonaliseerde RFID armband of pasjes langs de FS100 lopen. Het apparaat geeft door middel van licht en geluidsignalen aan of de bezoeker toegang wordt verleend. Eventueel kan via Bluetooth een telefoon, tablet of laptop gekoppeld worden waarmee informatie van de passerende bezoeker opgevraagd kan worden.